banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson 2013 év pipadohány 100g

Peterson 2013 pipadohány
Peterson 2013 pipadohányPeterson 2013 pipadohányPeterson 2013 pipadohány

Exkluzív, kézzel vágott, napérlelte, sárga és mahagóni színű Virginia és fekete Cavendish dohányok keveréke. Az egzotikus maracuja és a lédús őszibarack gyümölcsös íze teszi ezt a dohányt az érzékek szimfoniájává. A dohány egy domborított tetejű fémdobozban van csomagolva, melynek megjelenése a klasszikus zene elemeit hordozza magában. 100 g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Vackor
Vackor képe
Peterson 2013 special reserve

Már kézbe fogni és a dobozban gyönyörködni is pipásemberhez méltó élmény! A klasszikus stílusú festéssel díszített doboz szemet gyönyörködtető látvány! Nem garasoskodtak vele Petersonék, megadták a módját! No de méltó-e hozzá a belevaló?!
Óvatos nyitása után az egész szobát átöleli egy hihetetlenül kellemes, ugyanakkor elegánsan nagyvonalú illat. Barackra emlékeztető, de magában hordozza a virginia édesen sütis árnyalatát és ha orrunkat beledugjuk, mohón, mélyeket szippantgatva, szinte látjuk a friss barackot a piskótán :-)
A zacskóba túrva érezhetjük a dohány selymességét, megcsodálhatjuk a virginia arany pelyheit, elmorzsolgathatjuk a cavendish mélybarna szálait, melyek közé szinte érzékien búvik a mahagóni vörös érlelt virga. Kissé nedves a csomag, de ez kell is! 100 grammról van szó és nem lezárható hanem csak hajtogatható zacskóban! Mire a végére érünk, pont jó is lesz :-) No de az első adagokat bizony szárítgatni kell, ami élvezettel teli fél vagy háromnegyed órát ajándékoz nekünk. Körülleng az illatfelhő és a várakozás édes feszültsége még jobban megízesíti a tömés, a rágyújtás boldog szertartását! A legelső tömetekhez még szárítgatás után is ajánlok egy-két szűrőkristályt becsempészni alulra!
Közepes, vagy nagy pipát érdemes előszedni hozzá! Ajánlom ezt a sokadik tömet után, tudván hogy ez a dohány nem fárad ki a végére sem! Az elején a friss, fűszeres zamatok érvényesülnek, míg a középső harmad a karamellizálódott virgina szólókarrierje. A végén ismét a gyümölcsös ízek lágy kórusa érvényesül, de a virginia sütis akkordjait nem nyomja el. Ha esetleg elakad a tömet, egy-két gyors újragyújtást türelemmel elvisel, de a hosszas ügyetlenkedést nem tűri!
Elegáns virtuozitással megkomponált dohány! Egyedül is meghatározó élmény, de egy szófukar pipatárssal a legjobb! Ünnepnapokra, jelesebb hétköznapokra ajánlom, amikor van időnk teljesen átadni magunkat ennek a dohánynak, felfedezni minden titkát, rejtélyét! Minden tömet más és más, mint ugyanaz a szimfónia, más és más előadásban!
Talán erre céloz a kotta is a doboz fedelén ;-)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés