banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson De Luxe Mixture 50g pipadohány

Peterson De Luxe Mixture
Peterson De Luxe Mixture

Válogatott, napérlelte brazíliai Virginia dohány és afrikai lazán vágott Fekete Cavendish dohány keveredik ebben az ízekben gazdag pipadohányban. Vanília, dió és méz ízeit érezhetjük amint rágyújtunk erre a kiváló dohányra. 50g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
gibzo
gibzo képe
Egy picit csalódtam

Bevallom, a neve alapján arra számítottam, hogy valamilyen nagy csoda fog bekövetkezni amikor rágyújtok. Ezzel szemben semmi különös. Csutkából szívtam. Teljesen korrekt, sehol semmi kilengés, semmi túlzás, arányos ízek. Persze szép lassan kell pöfékelni, mert elég jól tud melegedni, de a tempósabb használat mellett is fogyasztható, csak akkor nem olyan finom :)
Annyira hétköznapi és átlagos, hogy szerintem ezt mindenki fogyaszthatja, senkit sem fog bántani :)

Talán ezért nem született róla még bejegyzés, mert nincs is igazán mit írni :)

Vackor
Vackor képe
Peterson De Luxe Mixture

De, azért lenne... :-)
Ez a dohány nem a mindennapokra való, nem is érdemes minden nap szívni. A mézes ízek határozottak, a vanília jelzésértékű, a diós háttér szépen egészíti ki. Nagyon kellemes, sütis az összhatás, de! De!
Előtte semmiképpen sem érdemes erősebb dolgokat fogyasztani: csípős pörköltet, erős kávét, irsai olivért, pláne irsai borpárlatot...
Hozzá hosszúszálú zöld teát, legfeljebb egy jade oolongot javaslok, semmi intenzívebbet!
Akkor foglalkozz ezzel a dohánnyal, amikor magadra tudsz maradni a pipáddal és osztatlan figyelemmel szívhatod! Akkor egy kissé jobban szárítsd meg, majd a két tenyered közt morzsold át a dohányt tömés előtt. A töméséhez a Frank methodot javaslom.

Frank method video:
https://www.youtube.com/watch?v=XrgzFVmurUk

Kérlek, mindenképpen jelezz vissza, ha a fentiek szerint is kipróbáltad! ;-)

gszecs
Peterson

Én ezt úgy nem tudom megfogalmazni, mint Vackor, de nekem az egyik kedvenc vasárnapi dohányom. Ebéd után családi körben szoktam füstölni, a társaság is jobban tolerálja mint akár pl. egy natúr virginiat.
Általában úgy vagyok a dohányokkal, hogy nem keresem az konkrét ízeket benne (pl. meggy, vanília stb.), inkább az összhatás alapján dől el , hogy ízlik, vagy sem. Pont ezért szeretem a Petersonokat, mert - mint ennél is - nem egy behatárolható markáns íz jön elő, hanem csak sejtet valamit. Semmi tolakodó.
Még egy-két próbát szerintem megér.
Főleg Vackor tanácsait megfogadva.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés