banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Pipacsomag 11.

Pipacsomag 11.
Szűrő-kristály 12gLorenzo Spitfire Sport StromboliFém pipatömködőFekete pipatáska, nagySidekick pipaöngyújtó - kék

Lorenzo Spitfire Sport Stromboli
Lorenzo Spitfire Sport Stromboli pipa bruyere gyökérből (Briar, Hanga-gyökér - helytelenül fordítják úgy is: rózsafa, vadrózsa) készült polírozott barna színű pipafej, fekete, nyerges akril szopókával, filter nélkül, hajlított szárral és közepes kazánmérettel.
A pipa méretei:
A pipa hossza: 139 mm
Pipafej magassága: 42 mm
A kazán mélysége: 36 mm
A kazán szélessége: 16 mm
Sidekick pipaöngyújtó - kék
Piezoelektromosság elvén működő pipaöngyújtó. A piezoelektromosság olyan elektromos jelenség, melynek során bizonyos anyagokon (kristály, kerámia) összenyomás hatására elektromos feszültség keletkezik. Ez a feszültség ebben a pipaöngyújtóban kis villámot indukál, ami belobbantja a lángot.
Szűrő-kristály 12g
Tegyen egy kis darabka kristályt a pipa kazánjába, majd tömje meg dohánnyal, ahogy máskor is szokta. A kristály elszíneződése, megbarnulása mutatni fogja, hogyan köti meg a kristály a füst káros anyagait a (kátrányt és nikotint), miközben élvezheti kedvenc dohányának az ízét és a kristály által biztosított hűvös, enyhén száraz füstöt.
Fém pipatömködő
Fém pipatömködő - kicsi és praktikus szúrkálóval, tömködővel.
Szárkefe (50 db)
50 db-os tisztítószál. Erősebb, durva sörtéje által hatékonyabb a tisztítás.
Ezt a fajta szárkefét kifejezetten tisztításhoz ajánljuk. Mivel műanyag sörtéi is vannak (damil), ezért tisztító képessége jóval hatékonyabb, mint a pamut cicafaroknak. Ez utóbbinak viszont nedvszívó képessége jobb. Érdemes többféle szárkefét is kipróbálni, s kiválasztani a saját igényünknek leginkább megfelelőt, megfelelőket.
Fekete pipatáska, nagy
Fekete színű, valódi bőrből készült pipatáska, egy pipa számára megfelelő hellyel. Pipakellékek tárolására is alkalmas. Cipzárral záródik.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés