banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Natur tajtékkő granulátum - 45gramm

Natur tajtékkő granulátum 45 grammos kiszerelésben.

Sokan választják a filter nélküli pipákat, mert nem akarnak bajlódni a megfelelő méretű filterrel. A natur tajtékkő granulátummal meg lehet kerülni ezt a problémát: a tajtékkő granulátum ugyanaz az anyag, mint a tajtékkővel töltött filterek, csak durvább, nagyobb méretűek. Csak tegyen 1-2 ilyen darabot a kazán legaljára, majd tömje meg a pipát a megszokott módon. A granulátumok csökkentik a nedvességet, anélkül, hogy befolyásolná a dohány ízét. A natur tajtékkő természetesen szűri füst káros anyagait a (kátrányt és nikotint), miközben élvezheti kedvenc dohányának az ízét és a hűvös, enyhén száraz füstöt.
Ha elszívta a pipát, akkor egyszerűen kiüríti a hamuval együtt a granulátumot.

Listaár: 3.420Ft
itt csak: 2.095Ft
gibzo
gibzo képe
Elkészülni… vigyázz… kész… rajt!

Hölgyeim és uraim! Kezdetét vette a sokak által várva-várt verseny. A rajt mindkét versenyzőnek tökéletesen sikerült. Az „A” versenyző szűrő nélküli egyenesszárú billiárd pipával, Black and Bright dohánnyal és egy szem tajtékkő granulátummal indult, míg a „B” versenyző lényegében ugyan ezt az összeállítást választotta, a különbség csupán annyi, hogy az egy szem tajtékkő helyett két szem denicool szűrőkristály pihen a kazán alján.
A táv felénél az „A” versenyző mosolya őszintébbnek tűnik, mintha kissé tartalmasabb ízvilággal találkozna.
A versenyen rendkívül szoros lett a befutó. A két versenyző első ránézésre azonos teljesítményt nyújtott, ezért a bíró elrendelte a szárkefe vizsgálatot. Ebben az esetben mind a két pipát jól átsikálja egy új Blitz szárkefével, majd megvizsgálja azokat.

Örömmel jelenthetem, hogy nyert az „A” versenyző!

Indoklás:
Az „A” versenyző már az első akadályt meglepően gyorsan vette, a harmadik próbálkozásra ki tudta nyitni a tajtékkő granulátum dobozát, vagyis rájött, hogy nem az erőn múlik a siker, a finoman lágy mozdulatok azonnal eredményt hoznak.
Nem egyértelmű, de talán egy hajszállal őszintébben adta vissza tajtékkő az ízt, vagy csak más, mint a denicool. Viszont a szárkefék elkoszolódását vizsgálva úgy tűnik, hogy a tajtékkő után maradt kevesebb szennyeződés.

A verseny után lezajlott egy szűrő anyag nélküli ellenpróba is. Az ízek közelebb álltak a denicool-hoz, vagyis a tajtékkő valamit hozzáad, vagy talán csak karakteresebbé tesz. A szárkefe vizsgálat viszont egyértelműen jelezte a szűrés hiányát.

gibzo
gibzo képe
Próbáltad?

Milyen?

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
:D

Hogyhogy milyen?! Natúr! :-D :-D

gibzo
gibzo képe
Valóban :)

...de azért ennél többet rejt magában ;)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés