banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Mac Baren Aromatic Choice 40g

A finoman egymásra hangolt, gondosan válogatott arany Virginia és Cavendish dohányok, elegyítve némi Burley-vel, egyedülállóan lágy ízhatást eredményeznek. A finom vágásnak köszönhetően, nagyon könnyedén, jól ég. Még a kevésbé tapasztaltaknak is sikerélményt fog nyújtani. Nagyon lágy, kellemes aromáját bizonyára minden kezdő és alkalmi pipás értékeli majd.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Vackor
Vackor képe
Hölgyeknek is!

A pipázással még csak ismerkedő hölgyeknek is bátran ajánlhatom ezt a dohányt. Nem mintha nőies allűröket hordozna, pipadohány kérem ez, pipadohány a javából! S éppen pipadohány mivoltát hangsúlyozzák lágy harmóniái, visszafogott zamatai és barátságos égése. Ezen tulajdonságai ajándékozzák meg akár a kezdőket, akár a hölgyeket azzal az érzéssel, amit csak egy igazi pipás kaphat meg egy igazi pipadohánytól.
Persze ezt a minőséget meg kell fizetni, ez kétségtelen. De tiszta lelkiismerettel jelenthetem ki, nem kidobott pénz amit erre a 40 gramm dohányra szánunk!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés