banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Exclusiv Sherry & Cherry 50g pipadohány

Rendkívül aromás keverék a kifinomult, nemes spanyol sherry és az érett cseresznye aromájával. Könnyedén tömhető és problémamentesen ég, ezért ajánlott kezdő és haladó pipásoknak is egyaránt.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Nyolc év után...

...ismét hozzájutottam ehhez a remek kis dohányhoz. Nosztalgikus érzés volt újra rágyújtani. A termék csak annyiban változott, hogy már nem fém dobozban forgalmazzák, hanem tasakban. Ahogy Vackor is írta, semmi rendkívüli, vagy eget rengető nincs benne. De egy kellemes, hétköznapi dohány. Egy jó égési tulajdonságokkal rendelkező keverék, kellemes ízzel és illattal. Én szeretem. Idehaza már ez sem kapható. Minek is? Még megvenném...

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Ez sem rossz

Szerintem ennek a dohánynak csak egy baja van.
AZ, HOGY NEM KAPHATÓ!!!

baskiria
Én is a doboz miatt vettem!

Én is a doboz miatt vettem! :D

Vackor
Vackor képe
Drága doboz!

Ebben a dohányban valóban a doboz éri a legtöbbet :-)
Kétségtelen, hogy elég jól ég, de más erényét nem tudnám felsorolni. A doboz viszont kétségtelenül elegáns, házibuliban lehet vele jaszkarizni, mert jóval drágábbnak néz ki, mint amennyibe kerül. Épp ezért szívesen ajándékozzák is a pipához nem értők a pipásoknak! :-P
Ha végre elfogy, a dobozában lehet tartani más dohányt, vagy mindenféle apróságot :-)

baskiria
Nem rossz

Ez egy jó mindennapi dohány, nincs agyonízesítve, de érezhetó rajta a sherry is és a cherry is. Szépen ég, nem alszik ki, és ha nem szívod nagyon tempósan nem is csíp. A fémdoboz is tetszetős adalék, de az ára kicsit borsos a minőségéhez képest, szerintem 2-300 forintot a dobozért fizettet ki a gyártó... Úgy már áránál van a dohány is.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés