banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Az árakról

0-ás ársor /listaár/: A listaár rovatban NEM kamuárak kerülnek feltüntetésre, hanem nagy külföldi oldalakról ezen az áron tudná rendelni. (bátran jelezze nekünk ha valamely terméknél tévednénk és ön lényegesen olcsóbb beszerzési forrást talál. Cserébe megajándékozzuk!)

1-es ársor /vendég/: Bejelentkezés nélkül ezek az árak láthatóak. Az oldalon regisztráció nélkül is bárki tud vásárolni, de ezeken az árakon.

2-es ársor /user/: Az első vásárlást követően létrejön a felhasználói fiókja. Belépve már hozzászólhat a termékekhez, diskurálhat a fórumban, valamint azonnal jelentős kedvezményt nyújtunk.
Regisztrált tagjainknak hetente maximum 1db hírlevelet küldünk.

3-as ársor /törzs/: Ezt az ársort a harmadik 10ezer forintot meghaladó vásárlást követően 60 napra adjuk meg. Ezt követően 2 havonta egy 10.000Ft feletti rendeléssel lehet az árbesorolást megtartani. Természetesen törzsvásárlóinkat is értesítjük akcióinkról, de maximum heti 1 alkalommal.

4-es ársor: /trafik/ Kereskedő azaz "trafikos" bárki lehet, nem kérünk működési engedélyt.
Szedje össze barátait és rendeljenek közösen!
Feltétel csak annyi, hogy 60 naponta kell lenni minimum egy 50ezer forint értékű vásárlásnak.
Fontos, hogy az első 50ezer forint feletti vásárlásra a kedvezményt csak akkor tudjuk megadni, ha ön már tagja a törzsvásárlói körnek, majd ezt a kiskereskedelmi ársorba való bekerülési szándékát előzetesen felénk jelzi és önt átsoroltuk.
Ha pedig ön tényleg "nemzeti dohányboltos", akkor nincsen más teendője mint a pipa[kukac]pipabolt.net címre küldje el DKE adatait. Munkanapokon 24 órán belül létrejön fiókja.


PipaBolt-Bonusz!

Akkor se keseredjen el, ha Ön most első alkalommal az 1-es ársoron vásárolt.
Küldünk egy olyan utalványt (cupon), melyet a következő vásárlásánál számíttathat be, de akár szabadon át is ruházhat, el is ajándékozhat.
Nem százalékos kedvezmény, hanem adott ideig készpénzt ér!

BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés