banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Mc Lintock Rednut 50g

Mc Lintock Rednut 50g

Mc Lintock Rednut 50g pipadohány.
Dióíze lágy és finom. Egy enyhe pipadohány finom ízzel, finom illattal, és jó aromával.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Bolyky
Bolyky képe
tényleg diós

Ez is a gyümölcsmentes dohányok egyike, kellemes de enyhe diós dohány. Nekem olyan merengős, diófa árnyékában ülős, fa jellegű, itt ott erőteljesebben is érezni. Szoktam diólikőrt készíteni (sajnos ez az éven elmaradt). Talán a dió íz a likőr kíséretében még jobban előjönne, sajnos most ezt nem tudom kipróbálni (a múlt éves diólikőr már elfogyott, sose bír ki egy évnél hosszabb időt a kamrában…). Viszont így is megkedveltem ezt a dohányt, nincs mindig az embernek vaníliára és cherryre íze, ez arra meg szinte tökéletes. Jól ég, nem szoktam szellőztetni sem.

Oldpupika
Oldpupika képe
Amúgy

McLintockból egyedül a black cherry-t ismerem, amint megláttam a címet, egyből arra gondoltam: ez is irdatlan nedves? Izgalmasan hangzik ez a dió ízű történet.
Lehet nem pont diós itallal kellene "vesenyeztetni" már csak azért, mert vaníliás dohányt sem vanília likőrrel hörpölünk. A diófa.... az nagyon rendben van. Kedvenc pipázóhelyem a pince mögötti diófánk hűse (nyáron persze)

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés