banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Denicotea pipatisztító szárkefe 100 db-os

Denicotea pipatisztító szárkefe 100 db-os

100 db-os szárkefe. Gyengébb, finomabb sörtéje által hatékonyabb, kíméletesebb a tisztítás. Pamut sörtékkel rendelkezik. Német minőség!

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Van jobb is

Igen,a cím nem tévedés:ugyanebben az árban sokkal jobb(akat) is találhatunk.A drót túl gyenge,mert a legkíméletesebb használat esetén is nyeklik-nyaklik összevissza,főleg,ha a füstfuratban bármilyen ellenállásba ütközik,legyen az vastagabb kondenzréteg,vagy egy picike széndarab.De elég,ha csak egy gondolatnyival szűkebb a tisztításra váró furat,máris elhajlik,lehetetlenné téve a művelet kivitelezését.A gyapjú borítás sem remekel:előszeretettel tapad mind a műanyag,mind a gyökér alig nedves részeire kis,aranyos pihékben!Hovatovább az az érzésem támad(egy jó fél csomag elhasználása után),hogy csak új.és eleve tiszta pipákhoz való,bár a nedvességet azért gyorsan felszívja.Tajtékpipákhoz már jobb lehet ez utóbbi tulajdonsága miatt.
Összességében elmondható,hogy kifejezetten gyenge eresztés,én biztosan nem veszek ilyet többé.A Blitz hasonló árú terméke viszont számomra ideális pipatisztításra.De ez csak az én véleményem.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés