banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

3 P's Peterson's Perfect Plug 50g pipadohány

Peterson's Perfect Plug
Peterson's Perfect Plug

Egy kiváló pipadohány, amely válogatott afrikai Virginia dohánylevélből valamint brazíliai Burley dohánylevélből tevődik össze. A dohányt lágyan becsomagolják szárítás és préselés előtt, majd melegen tartják 2 hétig az összevágás előtt. Ennek eredménye egy intenzív, mégis gyümölcsös keverék. 50 g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
A komoly professzor

Igen,ez egy kiváló Peterson-termék,mely állítólag szűrő nélküli pipából az igazi.Én ugyan aktívszenesből fogyasztottam,de jelentős nikotintartalma még így is majdnem megtréfált!Nem kezdőknek való,odafigyelést,türelmet igénylő dohány ez,mely finom aszalt gyümölcs ízekkel-és illatokkal hálálja meg a törődést.Rendkívül jól ég,de-préselt dohányról lévén szó-alapos előkészítést igényel.
Letört női cipősarokra emlékeztet a négyszögletesre préselt dohánytömb, mely fóliacsomagolást is kapott az aromákat megőrizendő.Némi fejtörés után lapokra bontottam(nem volt egyszerű!),majd csíkokra szeleteltem.Ezeket kis kockákra vágva-szokásomtól eltérően-alaposan kiszárítva,némi morzsolgatást követően tömtem közepes kazánterű full bent pipámba.Próbáltam különféle mértékben nedves állapotban is,de úgy alig akart meggyulladni,és minduntalan kialudt.Szárazon viszont kiváló égést és komoly,érett ízeket produkált,mely minden alkalommal egyre jobban ízlett.Kondenzátum közepes mértékben képződött,hamu viszont alig maradt a pipa alján.
Száz szónak is egy a vége:kiváló áru,melyben remekül harmonizál az aszalt gyümölcsök íze a dohány eredeti aromáival.Nikotinfüggők is elégedettek lehetnek,mert végre nem egy gyengécske,agyonízesített dohányt kapnak a pénzükért,hanem egy igazi "emberes" füstölnivalót!Kezdők viszont messzire kerüljék!Jó kóstolgatást!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés