banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson Connoisseur's Choice 50 g pipadohány

Peterson Connoisseur's Choice
Peterson Connoisseur's Choice

A Black Cavendish aromában gazdag és fűszeres íze, valamint az arany és vörös Virginia dohányok keveréke alkotja ezt a pipadohányt. Egy igazán kellemes dohány, a trópusi gyümölcsök, a vanília és a rum ízeivel. 50 g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Ínyencek választása

Az angol elnevezés telitalálat!Az utóbbi egy év legfinomabb aromatikja volt számomra,ami kiváló égési tulajdonságokkal,abszolút hölgybarát illattal,és kissé darabosra vágott,de mégis jó tömhetőséggel párosult.
Az első benyomások a doboz felnyitásakor némiképp negatívak voltak:az említett darabos vágáson túl igen nedvesnek bizonyult,valamint a kicsapó rum-vanília-gyümölcs triumvirátus is felért egy lórúgással-már ami az intenzitást illeti.Azt hittem,hogy Petersonék a Nutty Cut-hoz hasonlóan eltúlozták az ízesítők adagolását.Kissé elkedvetlenedve raktam félre a visszazárt dobozt egy későbbi szellőztetés és kóstolás reményében,de-mint kiderült-korai volt aggódnom.Két nappal később annyit szikkadt a lezárt dobozban,hogy alkalmasnak ítéltem egy tajtékbetétes pipából való első kóstolásra.És láss csodát:rendkívül finom,szinte tökéletes égési jellemzőkkel bíró,hideg füstöt adó keveréket ismertem meg benne,mely kizárólagos vendége lesz vadonatúj Peterson Donegal XL02-es pipámnak.Némi morzsolgatáson kívül semmiféle előkészítést nem igényelt,két szál gyufával végigment a tömet(újragyújtás nélkül),ráadásul alig koszolta a filtert.Kellemes ízei végig kitartottak,ami ugye nem minden dohányra jellemző-sajnos.
Végezetül az ajánló:mindenkinek kötelező egyszer kipróbálnia,még a megrögzött latákia-és virginia-fanoknak is!A változatosság egyébként is gyönyörködtet.A gyártónak meg egy nagy piros pont jár ezért a finomságért.Jó füstölést!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés