banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson Irish Flake 50g pipadohány

Peterson Irish Flake 50g pipadohány
Peterson Irish Flake 50g pipadohány

Levegőn szárított Burley, Kentucky és Virginia dohányok keveréke. Visszaadja a tiszta, romlatlan dohány ízét.
Tapasztalt pipásoknak ajánljuk. 50 g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Biztos leszoktató...

Nagy reményekkel és kíváncsian futottam neki a termék megvásárlásának. Lelkes voltam, mert eddig még nem találkoztam olyan Peterson termékkel, ami csalódást okozott volna. De ez is eljött aznap, mikor ezt a dohányt megvettem. A doboz nagyon szép. A kibontott dohány illata nagyon finom. És itt vége is a jó tulajdonságoknak. A dohány meggyújtás után rossz ízű, túl erős és igazi gyufagyilkos. Nem tudtam rendesen égve tartani. Próbáltam különféle tömési technikákat, illetve, hogy gyújtás előtt szellőztettem egy kicsit a dohányt. De számottevő javulást nem tudtam elérni. Ezt a dohányt szerintem még Leónidasz király és 300 harcosa, de még Chuck Norris is sírva szívta volna el. Volt már szerencsém más flake dohányokhoz, de azokkal nem voltak ilyen problémáim.
De az is lehet, hogy én nem vagyok még elég tapasztalt ehhez a dohányhoz... Ki tudja? Talán következő életemben újra megpróbálom...

GoodGhost
Mint egy régi ismerős

Felbontottam az első doboz Peterson Irish Flake dohányt. Olvastam erről a dohányról, kicsit paráztam is tőle, de egy életem egy halálom felvágtam, elmorzsoltam és némi szárítás után betömködtem a játszós cob-ba.
Az eredmény igen meglepő volt. Nekem egy picit erős, de nem vészesen (az óbester sokkal csípősebb harapósabb volt) ugyanakkor beugrott róla valami régi emlék, amit nem tudok hova tenni, de valahonnan nagyon régről a gyerekkoromból jön. Szépen nyugodtan végigment a tömet, nem is kellett küzdenem vele. Még mindíg a számban vam az íze, elég karakteres, de nem kellemetlen.
Ez volt az első találkozásom a flake dohánnyal. Meglátjuk, hogy lesz e jövőnk? :)

Azóta kipróbáltam szűrős pipából is, és még jobban ízlikba dolog. A szűrő kicsit lágyabbá teszi, miközben megmarad a karakteres íze.
Gyanítom nem mindennapos használatra, de alkalmanként megfelelő hangulatban kellemes füstölni való lehet.
Az viszont tény, hogy a feleségem nem rajongott az illatáért

fisherman76
fisherman76 képe
Nyereg alatt

Csatlakozom nagyrabecsült Sparrow barátom véleményéhez.Ritka rossz dohányélményt nyújtó termék ez,melyet külföldi oldalakon mégis igen nagyra becsülnek egyesek-nem is kevesen!Hogy miért,az maradjon az Ő titkuk.Nekem már a szaga sem tetszett,bár az első benyomásnak nem szabad rögtön bedőlni,de gyújtás után sem változott negatív véleményem,sőt!Betonkeményre préselt,nehezen szétszedhető,meggyulladni alig akaró lapkákból áll,melyet-és ez meggyőződésem-biztosan nyereg alatt puhítottak az ír kollégák.Nem számoltam hányszor kellett újragyújtani az első tíz perc után,de mindegy is."Soha többé"-kategória,bár alapvetően nincs kifogásom a natúr,préselt dohányok ellen.Szerintem egy forintot sem ér,de várom a pozitív visszajelzéseket is,hátha ízlik valakinek...

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés