banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson Hyde Park 50g pipadohány

Peterson Hyde Park 50g pipadohány
Peterson Hyde Park 50g pipadohány

Egy hagyományos angol keveréke a fekete égetett Virginia dohánynak és a napon szárított indiai Burley dohánynak. Préselt mahagóni színű dohány a juhar cukor és a rum ízeivel. 50 g-os kiszerelésben.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
4711 és szantálfa illatú füstölő

Teljes mértékben egyetértek Fisherman barátommal!
A második tömetnél járok, de legszívesebben a mentőben is ütném ennek aaaaa... keveréknek a kiagyalóját!
Gyerekek! Ez egyszerűen kritikán aluli!
Miért 4711 és szantálfa? Mert pöfékelés közben olyan, mintha egyszerre érezném valamelyik, nagyanyáink idejéből való erős kölni (pl. a 4711) és a szantálfa illatú füstölő illatát.
Okádék! Szívják csak az írek ha ez szerintük jó! Hátha látnak majd tőle koboldokat...

fisherman76
fisherman76 képe
Kivégeztem

Igen,kivégeztem!Túl vagyok rajta,és soha többé nem szeretném a pipáim közelében tudni!Tulajdonképpen már a dobozt felnyitva,és az enyhén erjedő,rothadó gyümölcs szagát megérezve eldöntetett,hogy ez nem az én dohányom lesz.De mert kifzettem,és visszavinni sem lehetett,hát adtam neki egy esélyt.Kár volt.
Pedig a dobozon található reklámszöveg nem hétkönapi luxusélményt ígért ezzel a keverékkel.A dobozt felnyitva azonban egyből érezhető volt-a már említett erjedt gyümölcs mellett-valami dohos-penészes rettenet.Igen,a dohányból jött ez is,bár akkor már buzgón imádkoztam,hogy meggyújtva más legyen az íze,mint amit a szaga ígért!(Nem,ez nem illat,ez szag)!És mi ez a nejlonzacsós(!)stílus?Hová lett a szép,fehér papír,melyből igazi gyönyörűség kibontani a benne rejtőző dohányárút?Szerencsére jól ég,bár ezt remélni is alig mertem,mert viszonylag vastagra és hossszúra van vágva.Kondenz kevés,finom,szürke hamu a végén,ez legalább rendben van.Az ízesítés beazonosíthatalan:trópusi gyümölcsökből álló okádék.Szerencsére a dohány eredeti íze hozzátesz némi diós,csonthéjas mellékízt,próbálva menteni a menthetőt.Hozzáteszem:kevés sikerrel.Tajtékbetétes-és gyökérpipából szívtam,9mm-es filterrel.Gyökérből valamelyest fogyaszthatóbb,pláne szabadban,gyümölcsteával enyhítve a kritikán aluli ízélményt.Zárt térben egykettőre émelyítővé varázsolja a levegőt:nekem a tömet végére rendszeresen megfájdult kissé a fejem!Nikotin-fanok örülhetnek,mert ők is megkapják a magukét, kb,közepes nagyságú dózisban.
Az 50 gramm végére érve elgondolkodtam.Lehet,hogy valami igazán különleges luxusélményt akartak összehozni Petersonék,és bennem van a hiba,hogy ezt nem éreztem át.Vagy csak spórolni akartak az ízesítőkkel,és összeöntözgették a maradék generálszószokat a laborban,és adtak az élvezetnek...De nem akarok rosszmájú lenni,inkább mindenki döntse el maga,hogy mire adott ki 3000 forintot.Szerintem nem érte meg.Jó füstölést!(Csak valami más dohánnyal)!

fisherman76
fisherman76 képe
Készül már

Készülget az elemzés,bár a címmel máris bajban vagyok.Nem tudom eldönteni,hogy "az utóbbi évek legnagyobb csalódása",vagy pedig a "hogyan került hányás a dohányos doozba?"címet adjam neki...De,ha végre az 50gramm végére érek(Jézusom!Mikor lesz az???),ígérem mindenről beszámolok.Remélem Vackor mester azért mégiscsak feloldoz majd...

Vackor
Vackor képe
Peterson Hyde Park

Kétségtelen, hogy ez egy megosztó dohány. Aki ráérez a varázsára, annak nagyon sok örömet tud szerezni, ám akiben nem pendíti meg azokat a bizonyos húrokat, az nagyon csalódott lesz. Olyan ez, mint az igazi Citroenek, a Traction Avant, a DS, a CX és az XM. (Talán még a C6, de az leginkább egy modern CX) Akinek tetszik, annak nagyon, akinek nem tetszik, annak is nagyon. De közömbös nem marad iránta senki, az biztos :-)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés