banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Alsbo Black 50 g pipadohány

Fekete Cavendish és arany Virginiai dohányok keveréke, kellemes vanília aromával.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Újabb bizonyíték

Mármint az Alsbo hozzáértésére a dohányok terén.A cherry ízesítésű szinte azonnal megfogott,a vanília pedig az első csomag végére bizonyította,hogy szintén remek áru.Ez a "Black" fantázianevű keverék pedig még jobban is ízlik,mint a fentebb említett vaníliás,noha itt is megjelenik ez a rendkívül népszerű ízvilág.
Jelen esetben a cavendish nyújtja a megkapóan bársonyos,simogató alaphangot,a vanília pedig azt a csipetnyi édességet,amivel felteszi az i-re a pontot.Amitől igazán egyedi és zseniális lesz, az a keverés aránya!Két-meglehetősen hétköznapi-íz mesteri kombinációja,mellyel minden pipásnak találkoznia kell!A dohány egyéb téren is remekül teljesít:töméstől a pipa kiürítéséig mindenből jelesre vizsgázott.Külön említést erdemel,hogy kiváló időket füstöltem vele,ami jó tizenöt-húsz perccel többet jelent a megszokott ötven-hatvan percemnél!Nem mellesleg:újragyújtások nélkül!Egyetlen negatívum merült fel csupán:a pipa tisztításakor,már egyetlen tömet után is tekintélyes mennyiségű kátrány halmozódott fel a füstfurat felső végénél a pipa nyakában.Egy fültisztító pálca segítségével ez a gond hathatósan orvosolható.
Elemzéseim végén általában a "kinek is ajánlanám?"című rész jön,amire jelen esetben egyetlen válasz adódik:mindenkinek!Kezdőktől a veteránokig bárki.bárhol,bármikor fogyaszthatja,és azt hiszem nem fog csalódást okozni senkinek.Ha mégis,akkor keresse fel kezelőorvosát,gyógyszerészét,stb.!Jó füstölést kívánok!

David89
David89 képe
Száraz dohány.

Megtudná valaki mondani, hogy a dohány meddig áll el? Saját felbontott, de visszazárt csomagolásában? A minap kaptam egy barátomtól egy csomag vaníliás dohányt. "Ezt a fajtát még sosem láttam!". Túl száraz volt ezért megnedvesítettem. Bár már utána sem volt bizalomgerjesztő szaga! Kipróbáltam. Hát valami iszonyat! A borzalmak után megkérdeztem tőle, hogy mikor vette, mióta van felbontva. Válasz! - Úgy két éve. De várjál, van az már három is. : - /

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés