banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Borkum Riff Vanilla Cavandish 40 g

Egy gyengéd, édes, illatos keveréke a sötét Kentucky, a hűvös Burley és a világos Virginiai dohányok gazdag aromájú speciálisan keveréke, melyet fahordóban erjesztettek, hogy egy finom lágy füstű dohány legyen, kellemes vanília aromával.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Damien
Damien képe
Az már bizonyos,hogy a BR

Az már bizonyos,hogy a BR ezen terméke azon pipafüvek között lesz,melyekhez időnként vissza-visszatérek majd,mivel rendkívül kellemes csalódás volt számomra.Természetesen van ennél jobb is,de a viszonylag tűrhető ára ellenére egyáltalán nem szabad leírni és meglehetősen kellemes aromával rendelkezik. Mindenképp megéri megadni neki az esélyt,hogy bizonyítson! Én bármikor szívesen visszatérek hozzá,mert nekem már olyan,mint egy néha felbukkanó régi ismerős,akivel kellemes pillanatokat élhetek át. Hogy unalmas-e? Nekem biztosan nem,bár óhatatlanul is elkalandozok más vaníliás termékekhez,mert nem csak ezen az egy hajón óhajtok utazni.

fisherman76
fisherman76 képe
12 egy tucat

Ez a dohány nem rossz.De nem is rendkívüli.Finom.Édes.A pipát rendesen koszolja,elég szószos.Lassú tempónál is könnyen csípőssé válik,biztosan a Virginia miatt.
Nagyon népszerű a Borkum Riff márka.A vanília íz is.Rám nem tett maradandó benyomást.Hogy miért?Mert szerintem olyan,mint amit a címben is írtam.És még valami:UNALMAS!
Ennyi.A rajongóitól elnézést kérek.Ez csak az Én véleményem.Jó füstölést!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés