banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Borkum Riff Bourbon Whiskey 40 g

Világos Virginiai és a hűvös Burley dohány aromás keveréke, finom 8 éves Kentucky Bourbon Whiskeyvel ízesítve.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Mihez képest?

...Történt pedig vala az Úr 2012-ik esztendejének legforróbb napján,hogy igen-igen megkívánám ama amerikánus gabonapárlattal ízesített füstölnivalót,amelyet igen sok atyámfia kedvel és dícsér szerte Magyarhonban.Kemény aranyakat leszurkolván jó lovamon hazavágtaték,majd Vauen 3168-as sötétbordó,nagy kazánterű pipázó alkalmatosságomból meg is kóstolék vala.
Aztán elgondolkodván a tapasztaltakon,értetlenül állék:hol van ama gabonapárlat,melyet a csomagolás ígér?Merthogy orrom egy kevéssé tapasztalá ugyan,hanem nyelvem,s szájam még annyira sem! Hanem ama egyszerű kapadohányt biza érezni,mellyel bármelyik jobbágyom megkínál,ha meglát az hetivásárban!Bizonnyal az fertelmes Sátán mesterkedék ez ügyben,merthogy igencsak kedvelt ama skandináv céh,amely készíti e füveket,de annak már csak az Úr a tudója,hogy mivégre e nagy szeretet?Mert tömni,s szívni igen könnyen lehet,de biza komoly gyönyörűséget nem nyújta.Még amaz útálatos kondenzátum-taknya is több a kívánatosnál,meg aztán csíp is az ebadta,ha netán elfelejtkezék magamról füstölgésem közepette.
Mindezek végett intelek benneteket felebarátim,hogy körültekintően döntsetek az vásárlásnak előtte,mert ettől a dohánytól sokkal fínomabbakat is találhattok bármelyik vásározónál az Úr segedelmével.Dolgos hétköznapokra megfelelne talán,de állandóra nem kellene!Így hát maradok békességben,s tovább kutaték vala ama tökéletes dohány után,mely bearanyozá napjaim!Jó füstölést Néktek!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés