banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Golden Blends Amaretto 50g

Kézzel válogatott első osztályú Burley és Virginia dohányok aromás keveréke. Az eredeti olasz Amaretto adja a pipadohány különlegesen édes és egyedülállóan mandulás ízét.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Vackor
Vackor képe
Szeretem

Ezt a dohányt kifejezetten aktívszenes szűrőhöz keverték. Szűrő nélküli pipából sokkal kevésbé finom. Tajtékpipa sem adja ki igazán az ízek harmóniáját. Aki megszereti, annak előbb-utóbb érdemes lesz egy külön pipát állítania rá, de meg is éri!
Ritkán szívom, de szeretem. Ünnepi dohány, kifejezetten desszert-dohány. Nagyon kellemes, nem tolakodó mandulaíze igazán jól illik a kávé utáni likőrhöz. Üldögélős, szunyókálós dohány. Nem ajánlom vízparti, erdőszéli sétákhoz. Rózsák közé sem érdemes kiülni vele. Egy klubhelyiség, egy szivarszoba, vagy éppen az otthoni kényelmes bőrfotel hozzá az igazi. Zenehallgatáshoz kitűnő választás! Kedves, romantikus komolyzene való hozzá... Legfeljebb Verdi. Wagner, vagy Liszt semmiképp. De például Mozart nagy slágeréhez, a C-dúr zongoraversenyhez el sem tudnék képzelni mást!

fisherman76
fisherman76 képe
Nem jött be

Kb.egy éve kóstoltam és nem igazán vált be.A "desszert-dohány"kifejezés igen találó,mert édes,illatos,karakteres dohány.És talán éppen emiatt nem alkalmas(számomra)mindennapi fogyasztásra.Hamar elteltem vele,egy tömet után napokig nem kívántam újra.De azért nem rossz dohány ez,bár ugyanezen gyártó Black and Bourbon terméke rossz emlékeket hagyott bennem.Az Amaretto jobb annál,de csak édesszájúaknak ajánlanám.Én hideg tejjel kombináltam,dehát ízlések és pofonok...

Vackor
Vackor képe
Jól mondod,

valóban eltelik vele az ember, ha mindennapi dohánynak szíja. Ezért is írtam, hogy ünnepi dohány. Hiszen mandulalikőrt sem iszol minden nap :-)
A hideg tej - nem is gondolná az ember - sok dohányhoz remek választás. Mivel itt van velünk szemben a "vastehén" (tejautomata) sokszor egyetlen bögre kedvéért is átballagok :-)
Egyébként aki nem édesszájú, annak is be szokott jönni, pl egy rendesebb húsvéti sonka után... az meg már itt van a nyakunkon!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés