banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Cellini Classico 50g pipadohány

Egy harmonikus keverék aranysárga Virginia dohány és Black Cavendish keveréke.Friss, illatos zamatos naranccsal. Ez a karakteres Olasz keverék gondoskodik az illatosdohány füstről.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Na ne már!

Méghogy olasz dohány!Na persze!Inkább csak annak álcázott német Planta-termék!Nem igazán értem, mi szükség van az ilyesfajta trükközésre:a Holger Danske márkanév szintén a német gyártó agyszüleménye.Gondolom így jobban eladható az átkeresztelt dohány.Pedig ez sem egy rossz áru,mint ahogy fentebb említett kollégája sem.
A kellemes illatú(narancs),pont megfelelőre aprított,kiválóan égő keverékre egy rossz szavam sem lehet.Még a HD dohányaira jellemző túlzott kondenztermelést is sikerült jelentősen visszafogni.Jelen dohányra viszont egy sokkal komolyabb ízvilág jellemző:a tömet második felére egyre hangsúlyosabbá válik a dohány eredeti íze,a narancs fokozatosan hátrább szorul.
Mindent összevetve remek szívnivalót kapunk a pénzünkért,bár, aki holmi olaszos mediterrán lezserkedésre számít,némiképp csalódni fog.Sokkal komolyabb, érettebb pipafű ez,mint a fiatalos külső alapján gondolnánk.Érdemes megkóstolni!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés