banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Holger Danske Cherry Vanilla 50 g

Holger Danske Cherry Vanilla 50g
Összetétel:
- Burley
- Black Cavendish
- Virginia
Aroma: Cseresznye + Vanília

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Aragorn
Aragorn képe
Jó kis dohány ez!

Véleményem szerint ez egy igen jó kis dohány. Első osztályu egy tó partján ülve az élet dolgain elmerengve ezt a tömetet szívni. Jó égési tulajdonságú ám nem árt ha hadjuk kicsit száradni. Ízeiben és zamatában jön a cherry, de a vanilliát keresni kell.Maga a dohány szépen ég el s csak egy kis fehér hamuja marad, kondenzátum alig akad. Mégis közepes kazán méretű kicsit hosszab szárú pipát ajálanék hozzá. És még valami ne kapkodjunk vele ez a dohány megérdemli a rászánt időt. :D
Jó fűstölést hozzá.

Admin
Admin képe
CSODÁLATOS !

HOLGER DANSKE CherryVanilla: Maximális tetszést aratott nálam. Nincs olyan tulajdonsága, amit kifogásolni lehetne. Jön a cherry (is) rendesen, mind illatban, mind pedig zamatban. Az utolsó szippantásoknál sincs kellemetlen utóíz. Tökéletesen ég, semmi szaftosság. A szoba levegője sem marad különösebben "nyomott" utána.
Közhelyszerűen cherry brandy kortyolgatását javasolhatnám kísérőként, de a hideg tej továbbra is abszolút pipás ital marad nálam az aromatikokhoz. Ezt a dohányt bátran merem ajánlani kezdő pipásoknak valamint ideálisnak tűnik új pipa bejáratásához is.
Belopta magát a szívembe. Szeretni fogom, venni fogom, égetni fogom.
Végre valami csodás !
Forrás: http://chiliavanilia.blogspot.com/2009/10/csodalatos.html

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés