banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Holger Danske Red Kirshberry Wine 50g

Holger Danske Red Kirshberry Wine 50g.
Érett Virginia és a keleti ízek keveréke. A különleges Cavendish bánásmód szavatol egy gazdag és izléses füstölésért. A híres dán cseresznyepiros bort hozzáadják, hogy növelje ennek a keveréknek a felettébb különleges aromáját.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Több figyelmet

Nem is értem,hogy miért nem próbáltam ki már sokkal hamarabb a HD termékeit.Pedig a Black&Bourbon is igen jó benyomást tett rám anno,most meg itt ez a vörös cseresznyebor ízesítésű finomság,ami legalább annyira ízlik. Már az első óvatos szaglászáskor is azonnali kóstolásra biztat illatával,és bizony mondom:nem okoz csalódást!Vágása,állaga pont ideális(bár nálam elengedhetetlen az aromatikok szellőztetése),égése is kiváló.Ízében nemcsak a cseresznye,de a boros (kissé savanykás)jegyek is tisztán,határozottan jelen vannak elejétől a végéig.Sziruposság itt szerencsére nincs,amit nem is hiányoltam,mert enélkül is kellően édes.A tömet végén szép,porrá égett hamut találunk,bár némi kondenzátumot is,ami bocsánatos bűn ennyi pozitívum mellett.Egyébként hideg tejet ajánlok hozzá innivalónak,ami megplepően jól harmonizál a cseresznyével!
Tehát ismét egy kiváló szívnivalóhoz van szerencsénk,ami leginkább Radfordék Classic Port nevű csemegéjére emlékeztet,annak minden komolysága,súlyossága nélkül.De említhetném MacBarenék Cherry Ambrosiáját is,attól viszont némiképp teltebb,mélyebb aromájú.Illata osztatlan sikert arat majd zárt-és nyitott helyeken egyaránt,mivel abszolút társasági dohány és mindenkor jól esik megízlelni.Jómagam közepes kazánterű,9mm-es aktívszenes szűrős,borvörös Made in Italy pipából kóstolgattam igen nagy megelégedéssel.Próbálják ki,ha nem hiszik!Jó füstölést!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés