banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Pipe Reamer - pipamaró

Kitűnő eszköz a pipa tisztítására. Fokozatosan állítható a kazán tisztítására szolgáló maró rész, valamint a füstjárat takarításához egy kicsavarható fúró is található.

Mérete: 135 x 19 mm

Listaár: 14.999Ft
itt csak: 8.595Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Nélkülözhetetlen

Bizony,pár év füstölés és rádöbbenünk,hogy a pipánk kazánjának belső falán kialakuló szénréteg egyre csak hízik,a fústfurat is egyre inkább összeszűkül,mígnem megoldásért kiáltunk:"Ide nekem egy pipamarót,amiben fúró is van"!És itt a megoldás,amely mindkét problémára megoldást kínál:visszavághatjuk a szénréteget ideális vastagságúra a maróval,és újra átjárható lesz a füstfurat is a fúróval.Persze csak csínján,óvatosan kell nekifognunk,nehogy kárt tegyünk a gyökérben a nagy barkácsolás során!És a jól végzett munka után már tudjuk,hogy ez az eszköz nélkülözhetetlen lesz közepes,vagy nagy kazánú pipáinkhoz,míg a kis kazánokhoz ennek a kistestvérét kell beszereznünk.Még jó hogy arról is írtam régebben.Szívesen!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés