banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson Gold Blend 50 g pipadohány

Peterson Gold Blend 50 g pipadohány
Peterson Gold Blend 50 g pipadohány

Fekete Cavendish, napbarnított Virginia, illatos Burley, hikori dió, Vanilia és egy csöppnyi fahéj. Cavendish, zimbabwei virginia, louisanai fekete perique, orange és thaiföldi burley dohányok sherry-s hordóban érlelt, ízgazdag keveréke.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Nem mind arany

Megint egy-számomra legalábbis-teljesen közömbös,semmi egyedit nem nyújtó szívnivaló.Vanília,és valami csonthéjas,diószerű íz.Fahéjnak nyomát sem találtam,igaz,nem is kerestem.A neten böngészve kb.95 százalékban pozitív,lelkendező cikkek méltatják,én a maradék 5 százalékot erősítem.Persze nem lehet minden dohány ünnepi,rendkívüli,vagy sokkolóan egyéni,de ettől kissé többet vártam.Javára szól azonban,hogy jól tömhető(pedig darabos),kiválóan égő,a filtert alig koszoló termékről beszélünk.A szájban is kellemes emléket hagy,bár elég rövid ideig.Hétköznapi dohánynak ideális lenne,de ahhoz meg kissé drága.Ráadásul kimondottan könnyed,max.közepes erősségűnek titulálják nálam bölcsebbek,nekem mégis erős teltségérzetet okozott,mire barna Peterson Killarney pipámból a tömet végére értem.Talán gyakrabban kéne találkoznunk,és akkor rálelnék rejtett erényeire,melyeket oly nagyra tartanak kedvelői.De úgy sejtem,az a találkozás még várat magára.Jó sokáig.

gibzo
gibzo képe
Csutkapipából

Az utóbbi időben próbálok mindent kipróbálni csutkából. Meglepő eredményeket produkál :)
Ez a dohány kimondottan kellemes, nem erős, sőt talán egy picit még gyenge is. Amikor tempósabban szívom gyakorlatilag elveszti minden báját és elég közönséges, jellegtelen. Viszont ha nagyon lassan szívom, akkor máris előjönnek az ízek. Csak az a baj, hogy akkor viszont nagyon gyenge.
Szűrős pipából ki sem próbáltam, gyanítom, hogy akkor én is fisherman76 által tapasztaltakat írhattam volna le :)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés