banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson Luxury Blend 50g pipadohány

Peterson Luxury Blend 50g pipadohány
Peterson Luxury Blend 50g pipadohány

Három különböző Virginia, édeskés fekete Cavendish, illatos Burley, narancs, méz és vanilia aroma.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
gibzo
gibzo képe
Kötelező

Az egyik legizgalmasabb dohány. Ahányszor találkozom vele, annyiféle arcát mutatja. Most egy saját készítésű csutkában gyakorlatilag folyamatosan elszívtam egy dobozzal, és még most sem tudom igazán hova sorolni.
Nem kezdőknek való az biztos. Visszacsíp ha durva vagyok. Talán akkor a legjobb, ha nem figyelek rá, dolgozom, és közben automata üzemmódra kapcsolva pöfékelek. Ilyenkor néha rácsodálkozom, hogy a tömet eleje és vége között is milyen különbségek vannak.
Kezdőknek biztosan nem ajánlanám. Szerintem csodálatos anyag, próbáljátok ki!

fisherman76
fisherman76 képe
Nekem nem úgy csíp

Mármint nem akkor,ha nem figyelek,hanem mindjárt az elején.Az első nyitáskor azt hittem paprikás dohányt kaptam.Rágyújtáskor(ami kissé macerás volt) szintén.Kell egy kis idő,amíg az ízlelőbimbóim hozzászoknak és elkülönítik a mézet a narancstól.Utána viszont tényleg kiváló élményt nyújt:kiváló égés,semmi kondenz,fehér hamu a végén.Vágása kissé darabos és eléggé nedves is,de mindkét gondon könnyen segíthetünk.Füstje is szép,ráadásul szépen,diszkréten tölti be a szobát:nem lesz tőle túlságosan nyomott a levegő.Egyszóval ez a blend tényleg megéri a pénzét.Én biztosan veszek még belőle a nem túl távoli jövőben.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés