banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Sans Souci Majestic Mixture 50 g

Kellemesen finom pipadohány, Virginia és duplán erjesztett fekete Cavendish keveréke barackos, gyümölcsös aromával.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Wulfgar
Wulfgar képe
Az eladónő többszöri

Az eladónő többszöri unszolásának/ajánlásának engedve kipróbáltam mondván ez jó dohány, sokan viszik.Tényleg gyümölcsös-sütis beütése van, teljesen hölgybarát.Azonban én szívva csak nyomokban véltem felfedezni ezt az ízvilágot így a várt hatás/élmény elmaradt.Talán azoknak tudnám ajánlani akiknek a Jackaranda túl erős de szeretnék valamilyen gyümölcsös dohánnyal kényeztetni magukat.

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Üdv. a fedélzeten! :-)

Szevasz Te vén viking harcos! :-)
Örülök, hogy végre elszántad magad és írtál elemzéseket! :-)
Már azt hittem, hogy Fisherman barátunkon és rajtam kívül senki nem látogatja az oldalt. :-)

Wulfgar
Wulfgar képe
Új tengerész a pipázás hánykolódó magyar tengerén...

Gondoltam megírom a memoárjaimat vissza tudjam olvasni egy-egy dohány leírását, hogy számomra milyen volt valamint hátha egy kis segítségként/kalauzként szolgál az adott dohánnyal szemezgető pipatársaknak.

fisherman76
fisherman76 képe
Nem csak a 20 éveseké....

"Megint egy friss,fiatalos,erős gyümölcsös érzeteket keltő szívnivaló,pofás csomagolásban"-ez volt az első benyomásom.A második az,hogy kissé túl gyorsan ég,bár azt remekül teszi,mert bagolyhús,sőt kondenz sem nagyon marad utána.Tömésével sincs gond a "felhasználóbarát"vágásnak köszönhetően.Újragyújtogatni sem kell,bár azt is jól tűri.
Mindezek fényében teljességgel érthetetlen előttem,hogy miért nem vagyok tőle elragadtatva.Kb.a csomag felénél tarthattam,mikor rájöttem,hogy nem köttetett életre szóló barátság közöttünk.Olyasfajta érzésem támadt,mint amikor egy 16 év körüli tinédzser handabandázását hallgatom a buszon,amint éppen legújabb kalandjait meséli a csajokkal.Kezdetben még szórakoztató,majd egyre inkább fárasztani,untatni kezd.Akár a pipa esetében:a tömet feléig még élvezetet nyújt,aztán valahogy kezd elegem lenni belőle.Kategóriájában hasonlók,bár jóval meggyőzőbbek:Sunday Fantasy,W.O.Larsen Fine & Elegant,valamint az Erinmore Mixture.A Sans Souci Majestic-ből sajnos hiányzik mindezek varázsa,egyedisége,sőt egyénisége!
Zárszóként csak annyit,hogy kezdőknek remek választás lehet,aztán majd idővel megkomolyodnak és rátérnek valami tartalmasabb,igazi értéket rejtő pipadohányra...

Bolyky
Bolyky képe
ízlések és pofonok, vagy

ízlések és pofonok, vagy azért tűnik kellemes dohánynak mert kezdő vagyok? Erre a dohányra a budapesti nemzeti-s eladó beszélt rá, mert hogy sokan viszik és íztelen sima dohány, bár ő nem pipázik. Hát nem íztelen, mert van zamatja és íze, bár nem tömény, az igaz. Van valami íz ami tetszik benne, de eddig nem sikerült nevet adnom neki, meghatározni mi az és kitart a tömet végéig. Valami gyümölcs lehet. Olyan pipával gyújtottam rá amit először Mac Baren Cherry majd Alsbo Cherryvel járattam be (illat alapján úgy határoztam meg nem fogja elrontani ez a dohány a bejáratott pipát)- A cherryt tényleg nem éreztem, lehet kipróbálom tajtékbetétessel is, lesz-e különbség az íz világban. Lehet, hogy nekem sem lesz a legkedveltebb dohányom egyike, viszont jól pipázható és most élvezem.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés