banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Pipadohány beszerzése Nemzeti Dohányboltokban

9 posts / 0 new
Utolsó bejegyzés
Wulfgar
Wulfgar képe
Pipadohány beszerzése Nemzeti Dohányboltokban

Üdv fórumtársak!

Dohányárusítási törvényeinknek hála igen nehéz itthon beszerezni a füstölnivalónkat, online lehetetlen, csupán a leírások maradtak eme nagyszerű oldalon mementóként és nosztalgia gyanánt.Egyes márkák az enyészeté lesznek, maximum egy-egy kóbor tasak jelzi jelenlétüket a száznál is több cigaretta között.
Mivel 100 dohánybolt közül kb 2 árul pipadohányt (vidéken ez 0,5 bolt :D), abból az egyikben hallottak talán már a filterről is, így célom ezzel a fórummal, hogy megosszuk egymással ki-ki lakóhelye szerint hol szerzi be dohányát.
Így talán idővel összeáll egyfajta "térkép" segítve ezzel a beszerzést, valamint rábukkanhatunk ezekre a "rejtekhelyekre".

Célom csupán a fentebb leírt pipadohányhoz való jutás elősegítése, semmiféle reklám vagy propaganda.Mivel a pipához és azok kellékeihez való jutás ezen az oldalon maximálisan megoldott (dohány is lenne ha lehetne :) ), ezért ezeket igyekezzünk innen beszerezni, támogatva ezzel az üzemeltetőt, ha már ilyen nagyszerű fórumot biztosított, és büszkén viszi a pipások zászlaját. :)

Amennyiben a topik törvénybe/fórumba ütköző, kérem az admint törölje nyugodtan.

GoodGhost
Üdvözlöm az elképzelést. Én

Üdvözlöm az elképzelést. Én Budapesten élek, viszont nem járkálok a belvárosba, ahol esetleg elfordulhatnak jobban felszerelt dohányboltok.Viszont a belvárosban egyrészt semmi dolgom, másrészt autóval oda bejutni gyakorlatilag lehetetlen.
Ellenben azt szívesen venném, ha a külső kerületek ellátottságáról olvashatnék, mert egyenlőre a saját tapasztalataim sajnos eléggé siralmasak.
IV-XV XVIII-XIX. kerület

Előre is köszönöm!

KaGa
Keszthely

A Balaton környékén járva érdemes meglátogatni a Tapolcai úti InterSpar parkolóban lévő trafikot. A legszélesebb pipadohány választékkal rendelkeznek, amellyel eddigiekben találkoztam.
Legalább 30 féle pipafűből biztosan lehet válogatni.

Wulfgar
Wulfgar képe
Kezdem a

Kezdem a sort:

Miskolc:Széchenyi utca 107(?) A Centrumtól a Villanyrendőr felé a sétálóutcán
-Sokféle pipadohány /Peterson, Mcbaren, Stanwell, Borkum Riff/ , dobozos változatok is vannak.Tubák és pipás kellékek is akadnak.
-Kedves kiszolgálás, habár az eladók nem pipáznak mindent megtesznek, hogy növeljék tudásukat a témában, kérdezgetnek, visszajelzéseket is szívesen fogadnak a termékekről

Wulfgar
Wulfgar képe
Miskolc Plaza

Újabb bolt Miskolcon, a plaza oldalában.
Nagyon sokféle dohányválaszték, dobozos zacskós Petersonok, Stanwell, Mcbaren, Primus, Tilbury, Sundays Fantasy és persze a hiányozhatatlan Óbester.

*Sikerült képet is csinálnom az árakról és választékról, azonban a képet nem tudom feltölteni

Vackor
Vackor képe
Paks, Barátság út

Ebben a dohányboltban elég jó a választék pipadohányból, Pakson mindenképpen a legkülönb. Ami nincs, de egyébként kapható, azt igyekeznek beszerezni. Tubákot, szivart is tartanak. Pakson sajnos nincs nagy pipás kultúra - hiába igyekszem -, így a pipaválaszték a szerénynél is kisebb.
Ararat konyakot is árulnak, ami a Peterson Wild Atlantic mellé meglepően jól passzol!

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Jó 5let!

Barátom!

Szerintem ez egy remek elképzelés!
Magam is leginkább ebben a boltban vásárolok, vagy Fisherman cimborával rendelünk valamit közösen.

Esetleg kifosztok egy dohányszállító hajót...

fisherman76
fisherman76 képe
Persze...

...mindig csak az a fránya munka!

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Bizony...

... így van ez.
Vagy, ha nem a munka, akkor az iskola.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés